Officiële regels voor WOW-sweepstake

 

 1. ALGEMEEN. De sweepstake-instructies maken deel uit van deze Officiële Regels.
 2. VEREISTEN OM IN AANMERKING TE KOMEN. De sweepstake is open voor inwoners van Nederland en België die de Logitech-nieuwsbrieven ontvangen en 18 jaar of ouder zijn.
 3. BINDENDE WERKING. Door deel te nemen aan de sweepstake gaat iedere deelnemer ermee akkoord gebonden te zijn door de Officiële Regels van de Sweepstake.
 4. GRATIS DEELNAME. Deelnemers hoeven niet te betalen voor deelname aan de wedstrijd.
 5. PRIJS. De prijzen zullen worden geaccepteerd zoals aangeboden. De winnaar komt in aanmerking voor een Smart Home Kit inclusief één Circle-camera, één Harmony Elite-afstandsbediening en één Logitech Pop Home Switch (totale waarde: € 677)
 6. DEELNAME. De sweepstake start op 1 december om 09.00 CET en sluit op 15 december 2016 om 11.59 CET (de ‘sweepstaketermijn’). U kunt tijdens de sweepstaketermijn maar één keer aan de sweepstake meedoen. Inzendingen worden gedurende de hele termijn geaccepteerd.

Iedere klant die tijdens de sweepstaketermijn een bestelling plaatst op Logitech.com met de couponcode WOWLOGI16, wordt als deelnemer beschouwd. Personen die geen bestelling willen plaatsen, kunnen meedoen door dit Google-formulier (https://goo.gl/forms/b2iv0ejgktKB0jO52) ingevuld te retourneren.

 

 1. SELECTIE VAN WINNAARS. Uit alle deelnemers in Nederland en België wordt elektronisch één winnaar geselecteerd. Op 20 december wordt uit alle in aanmerking komende inzendingen die door Logitech Europe S.A. zijn ontvangen, één inzending getrokken. Als u de winnaar bent, wordt u hiervan per e-mail op de hoogte gesteld (via het e-mailadres dat u tijdens het betaalproces hebt opgegeven of dat u op het Google-formulier heeft ingevuld). U wordt verzocht binnen 10 werkdagen uw postadres te bevestigen zodat u de prijs in januari 2017 per post kunt ontvangen.
 2. ALGEMENE VOORWAARDE. Het resultaat van de willekeurige trekking is definitief. Hierover kan niet gecorrespondeerd worden. Met betrekking tot deelname via het Google-formulier zullen gewijzigde, beschadigde, vervalste, nagemaakte, onleesbare of veelvuldige inzendingen, of inzendingen van systemen voor geautomatiseerde invoer, ongeldig worden verklaard. Alleen webgebaseerde invoerformulieren worden geaccepteerd.
 3. WIJZIGEN. Logitech behoudt zich het recht voor deze sweepstake, zonder kennisgeving, te wijzigen wanneer dit onvermijdelijk wordt.
 4. PERSOONLIJKE GEGEVENS. De informatie die van deelnemers wordt verzameld via de deelnameformulieren is onderhevig aan het privacybeleid van Logitech. U kunt dit vinden op http://www.logitech.com/privacy.
 5. Sponsor. De wedstrijd wordt georganiseerd door Logitech Europe S.A. EPFL – Innovation Park, 1015 Lausanne (VD), Zwitserland.
 6. GESCHILLEN en toepasselijk recht. De promotie zal onderhevig zijn aan, en geïnterpreteerd worden volgens, de wetten van Zwitserland of waar toepasselijk de wetten van de woonplaats van de deelnemer.

Related Posts

No related posts found.